20 + Google Reviews

Welkom bij Impact!

Door Robert Hofland 28 september 2022

Welkom bij Impact!

Hoe je het ook went of keert, je ziet je collega’s waarschijnlijk vaker dan je partner. Dat is -tenminste, dat hoop ik- niet omdat je je partner bij voorkeur zo min mogelijk ziet. Als dat wel het geval is, ben je misschien het verkeerde blog aan het lezen… Nee, dat is, omdat je nu eenmaal een groot deel van de week doorbrengt op je werk. Het is de plek waar je het meest te vinden bent. En dus ook een plek die veel invloed heeft op je leven. Misschien wel meer dan je eigenlijk wilt toegeven.

Juist omdat een werkomgeving zoveel impact heeft, is het raadzaam om jezelf af te toe (niet te vaak) de vraag te stellen: ‘Zit ik hier nog op mijn plek?’. Soms is het antwoord op die vraag makkelijk te geven. Bijvoorbeeld als je lange tijd de uitdaging mist, je totaal geen klik ervaart met collega’s of jouw leidinggevende je ontwikkeling duidelijk in de weg zit. Dan lijkt het antwoord simpel. Er ligt namelijk ongetwijfeld een betere baan of werkomgeving op je te wachten. En dan kan een overstap niet alleen impact hebben op jouw leven, maar ook op die van je omgeving. Je gaat met meer energie naar je werk en komt een stuk minder uitgeblust thuis. Wel zo prettig om ’s avonds nog wat energie over te hebben voor de dingen die je leuk vindt om te doen!

Bij Impact Recruitment zijn we er geen voorstander van dat je een soort stoelendans maakt van je carrière. Goed is goed. Maar uit ervaring weten we dat er veel mensen zijn die een stuk gelukkiger naar hun werk zouden kunnen gaan. En er aan het eind van de dag weer vandaan komen. Een nieuwe, passende werkomgeving dichtbij huis draagt daaraan bij. En dat heeft impact op alle terreinen van je leven!

We gaan graag het gesprek met je aan over jouw loopbaan, huidige werk en je ambities. Waarschijnlijk ligt er mooie nieuwe baan op je te wachten. Welkom bij Impact Recruitment!

Neem vrijblijvend contact op

App, bel of mail je vragen.